XVII. Tevékeny Élet Fesztivál

XVII. Tevékeny Élet Fesztivál

2021. szeptember 7-én, kedden, egy nagy útra indult a parádi Szent Otília Otthon lelkes kis csapata. Az úti cél az idén 30 éves, tiszaalpári Katolikus Szeretetszolgálat PAX Otthona által szervezett Tevékeny Élet Fesztivál volt. Mint a Szeretetszolgálathoz idén csatlakozott intézmény, először volt alkalmunk bemutatkozni.

Hat lakó és két kísérő képviselte az intézményünket, mindannyian palóc népviseletben. A fesztiválon 43 fellépő között társaságunk színpadi játékkal mérettette meg magát. A fellépést több hetes aktív próba előzte meg, ahol mindig jó kedvvel és új ötletekkel színezték a színdarabot az idősek.  Az ő késztetésükre a kísérők is részt vettek a színdarabban. Az előadás hangulata magával ragadta a közönséget, aminek elismeréseként ebben a kategóriában átvehettük az aranyserleget.

Ez a nap azért is volt emlékezetes, mert olyan közösségben tölthettük az időnket, ahol csupa vidám, belül fiatal és táncos kedvű emberrel találkozhattunk. Az egész nap hatására feltöltődve, dalolva érkeztünk haza. Örök emlék marad idős lakóink számára.

Köszönjük a PAX Otthon meghívását, vendégszeretetét, és a közös élményt!