Tevékeny Élet Fesztivál

A Tiszaalpáron működő Pax Otthon idén tizennegyedik éve rendezi meg a Tevékeny Élet Fesztivált, ahová meghívást kap a Katolikus Szeretetszolgálat valamennyi Otthona, illetve más egyházi- és civil szervezetek is. Fellépőink vers, színpadi játék, egyéni- és csoportos ének kategóriában készülnek, idén tíz intézmény több mint nyolcvan lakója várja izgatottan a fellépést. Minden évben újabb érdeklődőkkel bővül a nézők köre, általános tapasztalat, hogy következő évben már fellépőként köszönthetjük őket, aminek őszintén örülünk. Kategóriánként az első három helyezettet serleggel és ajándékcsomaggal jutalmazzuk, de díjazzuk a legidősebb résztvevőt is, aki idén 103 éves.

Rendezvényünk célja, hogy lakóink a hétköznapjaikat is tevékenyen éljék, mindig legyen számukra kitűzött cél, amiért érdemes élni, küzdeni, amire készülhetnek és örömmel tölti el Őket.

Éppen ezért idei összejövetelünk mottója:

„Kell a játék, kell az ünnep,
az órák gyorsan elrepülnek.
A jókedv égig ér,
úgy kell, mint a lágy kenyér!” 

Rendezvényünk fővédnöke Lezsák Sándor alelnök úr, aki évről-évre támogat és helyet biztosít számunkra a Kölcsey Házban. Kéri Vencel, Tiszaalpár plébánosa minden alkalommal megáldja rendezvényünket végül a PAX Otthon intézményvezetője Baranyi Éva köszönti a vendégeket. Nagyon sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, akik osztozni szeretnének ennek az igazán tevékeny és élettel teli Fesztiválnak örömeiben.

Program:

09:00 Érkezés, regisztráció
10:00 Ünnepélyes megnyitó
10:15 A fesztivál résztvevőinek műsorszámai
12:30 Ebéd

Utána: Eredményhirdetés, ünnepélyes díjkiosztás

 

Esemény napja vagy napjai: 
2017. szeptember 13. (szerda)
Esemény helyszíne: 
Népfőiskola, Kölcsey Ház (6065 Lakitelek, Felsőalpár u. 3.)