Okos Gizella Ház hírei

2018 Karácsony és Ünnepi ebéd

Neves művészünk, Haumann Péter tolmácsolásában idén is kedves, megható és humoros történetek meghallgatásával ünnepeltük a karácsonyt. Meghívott vendégeink között szerepelt a Budapest-Gazdagréti Szent Angyalok Plébánia kórusa, akik gyönyörű énekeikkel varázsoltak ünnepet lakóink szívébe. Az ünnepséget ajándékosztás és egy csodálatosan finom ünnepi ebéd koronázta.

Dr. Patay Pál lakónk 104. születésnapja

Idén beköltözött - Otthonunk történetében eddigi legszebb kort megért lakónk- Pali bácsi 104. születésnapját ünnepeltük meg nagy örömmel Otthonunkban. Dr. Patay Pál a mai napig szívvel lélekkel "dolgozik" hivatásán: több mint hat évtizede kutatja, tanulmányozza Magyarország templomainak harangjait. Az ünnep alkalmával színes élettörténetét is megosztotta velünk, amit nagy élvezettel hallgattak 'kicsik' és ' nagyok'. Isten éltesse jó egészségben, Pali bácsi! Szeretettel: Az Otthon lakói és dolgozói

Karácsonyi Ünnepség és Ünnepi Ebéd

Neves művészünk, Haumann Péter tolmácsolásában idén is kedves, megható és humoros történetek meghallgatásával ünnepeljük a karácsonyt. Meghívott vendégeink között fog szerepelni a Budapest-Gazdagréti Szent Angyalok Plébánia kórusa, akik gyönyörű énekeikkel varázsolnak ünnepet lakóink szívébe. Az ünnepséget ajándékosztás és egy csodálatosan finom ünnepi ebéd fogja megkoronázni.

Idősek Világnapja 2018

2018. szeptember 28-án ismét ünnepséget rendeztünk időseink tiszteletére az Idősek Világnapjára. Mint tavaly is, örömmel fogadták lakóink a Tevékeny Élet Fesztiválon fellépett szereplőinket és  meghívott vendégeinket. A vendégjelenetet most a XXIII. János Máriaremetei Otthonából jött kis csapat adta elő: egy humoros némajátékkal szórakoztatták el a nézőket: A buszmegállóban címmel. Felléptek továbbá Otthonunk lakói is, szintén a fesztiválon bemutatott, a Ványadt bácsi c. színjáték paródiával. Végül pedig meghallgathattuk az első helyezéssel díjazott lakónk tolmácsolásában Erdélyi József gyönyörű versét, a Reggelt. Köszönjük szépen az értékes produkciókat!

1848. március 15-i forradalmi események -megemlékezés

Délelőtti foglalkozásunk keretében megemlékezést tartottunk az 1848-as márciusi eseményekről. Március 15-e egyik legnagyobb nemzeti ünnepünk, mely mindannyiunkat hazafiasságra. hősiességre és bátorságra emlékeztet.

Versekkel, prózával, Liszt indulókkal és forradalmai dalokkal köszöntöttük a jeles napot, mely által lakóink méltón és büszkén megünnepelhették magyarságukat.

Oldalak