Meghitt karácsony Csákváron

A Katolikus Szeretetszolgálat Szent Vince Otthon Családok Átmeneti Otthonában különleges módon sikerült meghitt és boldog ünnepet varázsolni a családok számára. Az itt élő, nehéz helyzetben lévő családok számára az otthon ugyan átmeneti, de az élmények egy életre megmaradnak gyerekekben és felnőttekben egyaránt. 

"A gyermekek izgatottan várták a Szenteste eljövetelét. Szüleikkel együtt körülállták a közösen feldíszített karácsonyfát, mely alatt ajándékok várták a családokat. A gyermekek, kicsik és nagyok egyaránt csillogó szemmel bontogatták a csomagokat" - olvashatjuk az Otthon beszámolóját. 

"Hálás szívvel mondunk köszönetet ez úton is minden kedves támogatónknak, akik a családoknak nyújtott felajánlásaikkal meghitté és szebbé varázsolták az ünnepet!

Köszönet a Katolikus Szeretetszolgálatnak, Molnár Eszternek, Karakai Viktóriának és a csákvári jóérzésű szülőknek, az AVON 016-os körzet - Tibor Attiláné koordinátorainak és tanácsadóinak, a Roomi Khaled Kft-nek, az Antalffy családnak és a Csákvári Zrt.nek, a Csákvár Kempó Harcművészeti Sportegyesületnek, Pálinkásné Szabó Annának, Fehér Anettnek, Gáspár Anitának és mindazoknak a támogatóknak, akik név nélkül nyújtottak segítséget!"