Kedves vendégek jártak Otthonunkban!

KEDVES VENDÉGEK JÁRTAK OTTHONUNKBAN

 

Június hónap bővelkedett eseményekben a Lelki Rehabilitációs Otthonban Bakonyszücsön. Egy verőfényes vasárnapon Budapestről látogattak hozzánk a Széchenyi Lions Klub tagjai közül néhányan, hogy a pandemia miatt hosszúra nyúlt  várakozás után  megismerhessék az általunk nyújtott országosan is egyedülálló szolgáltatást.

Az érkezést követően az Otthonban tartózkodó érintettekkel közösen részt vettünk a vasárnapi szentmisén, majd az intézmény vezetője egy vetített képes kis összeállítással bemutatta az Otthont, és az elmúlt két évben megvalósított fejlesztéseket. A vendégek közül korábban többen jártak már nálunk és elismeréssel szóltak a tevékenységről és a megvalósult fejlődésről. Nagy örömmel mutattuk be a Henkel Magyarország Kft támogatásából kialakított és berendezett orvosi szobát, amely a Klub egyik tagjának, Tilly Zoltán Úrnak a közbenjárásával valósulhatott meg, aki szintén megtisztelt minket jelenlétével.

A finom ebéd elfogyasztása után Vendégeink megtekintették az Otthon épületegységeit, valamint a székhelynek helyet adó Plébániát is.

Bízunk benne, hogy hamarosan ismét vendégül láthatjuk a Lions Klub tagjait, akik megilletődve, de igen pozitív véleménnyel nyilatkoztak az intézményben folyó munkáról.

Örülünk, hogy itt voltak, és hálásan köszönjük az eddig nyújtott támogatásukat!      

 

https://szechenyi.lions.hu/hirek/szechenyi-lions-osok-a-daganatos-gyerekek-lelki-rehabilitacios-otthonaban

Esemény napja vagy napjai: 
2021. július 01. (csütörtök)
Esemény helyszíne: 
Bakonyszücs