Jelentkezés önkéntes munkára

A Katolikus Szeretetszolgálat fenntartásában működő, főképp idősotthonokból álló 14 intézményben közel 1200 fő ellátásáról gondoskodunk. A gondozott testvéreink között idősek, demenciával élők, nehéz helyzetben lévő családok, és súlyos, halmozott fogyatékkal élők is vannak.

Kedves Önkéntes Jelentkező!

Most az ő ellátásukért dolgozó 650 munkatársunknak van szüksége „erősítésre”: köztük is sok az idős, veszélyeztetett korú, akik egyre kevésbé fognak tudni dolgozni – ráadásul a járvány következtében elrendelt zárlat miatt egyre nehezebbé vált a munkájuk is. Intézményeink és munkatársaink hősiesen helyt állnak, de az ellátás biztonságáért az ő tehermentesítésükről a veszélyhelyzet idején mindenképp gondoskodnunk kell.

Ha szabad kapacitással, jó szívvel, esetleg tapasztalattal felvértezve szívesen segítenél a munkájukban, és az alábbi települések valamelyikén, vagy azok közelében laksz, várjuk jelentkezésed!

Az önkéntes munkavégzés lehetséges helyszínei: Budapest II. kerület (Máriaremete), Budapest XI. kerület (Farkasrét), Budapest XXIII. kerület (Soroksár), Csákvár, Dabas, Ipolytölgyes, Jászberény, Solymár, Székesfehérvár, Tiszaalpár, Verőce.

Segítségedet előre is köszönjük!

Isten áldjon,
Katolikus Szeretetszolgálat