Isten áldását kérjük a 100. születésnapjukat ünneplőkre

„Isten áldja meg minden percben az életüket és adjon nekik boldogságot, hogy továbbra is élvezhessék az élet ajándékait. A Szentlélek ajándékai továbbra is áradjon rájuk, hogy mindig és mindenkor tiszta szívvel hordozzák a szeretet kicsiny magját.”

 

Örömteli eseményben volt része a Szent Vince Otthonnak március hónapban, hiszen két 100 éves hölgyet is köszönthettünk intézményünkben.

Pakodi Ferencné Klári néni 1922. március 23-án született Isaszegen, egyetlen gyermekként. Szülei nagy szeretetben nevelték tisztességre, becsületre tanították, belé oltva azokat a keresztény értékeket, amelyeket egy akkori vallásos család adhatott gyermekének. A zene szeretete áthatotta Klári néni egész gyermekkorát, ezért is választotta a tanítói hivatást. Hosszú éveken át tanított a Székesfehérvári Ének-Zenei Általános Iskolában, és a Primavera kórus karnagya volt.  Jó kedélyű kedves, szerethető természete hozzá járult, hogy kitűnő munkát végezzen. Tanítványai a mai napig szeretettel őrzik szívükben. A különleges születésnapi köszöntésen a kórus megjelent tagjai is köszöntötték.

Miklós Mária 1922.03.20-án született Budapesten. Marika néni vallásos családban nevelkedett, mely végig kísérte életét. Kedves, türelmes természete a gyermekgondozás felé terelte őt, dajkaként dolgozott sok évig Budapesten. 1996 óta intézményünk lakója, ahol sekrestyésként segédkezett a kápolnánkban. Aktívan részt vett a közösség életében. Segítőkészsége, a keresztény értékek gyakorlása fontos volt számára, lakótársai és gondozói körében is nagy tiszteletnek örvend.

A hozzátartozók, vendégek és intézményünk mindkét ünnepeltnek műsorral, virággal és tortával kedveskedtek.

 

Ezen két születésnap mutatja az Isten kegyelmét és a szeretet határtalanságát!