Ismét szépült az Otthon!

Otthonunk elhelyezési körülményeiben ismét jelentős javulás történt. A 2019. évben átadott új épületegységben kellő anyagi fedezet hiánya miatt nem sikerült egy régi vizesblokk felújítását megvalósítani. Most azonban ezzel is elkészültünk!

A korábban családi ház funkcióinak teljes mértékben megfelelő, de jelenleg már elavult fürdő és mellékhelyiség felújítását sikerült kivitelezni. A régi szűk helyiségek összenyitásra kerültek, így korszerű, a mai kor elvárásainak megfelelő, nehezen mozgó érintettjeink számára is praktikusan használható zuhanyzó és illemhely jött létre. A helyiség megközelíthetősége is egyszerűbb, hiszen a szűk ajtó helyett egy széles nyílászáró került beépítésre. A kivitelező központosított padló-összefolyóval alakította ki a zuhanyzót, valamint a szükséges eszközök tárolására is kényelmes lehetőség nyílik. A szerelvények, burkolatok, járólap is teljes egészében megújult.

Az egész épület esztétikai látványának javítása érdekében a bejárati ajtót is kicseréltük, így az előszoba és az érintett szobák esetében is teljes mértékben megvalósulhat a hőmegtartás. A kivitelezés anyagi hátterének nagy részét az EGIS Gyógyszergyár Zrt finanszírozta 1 millió Ft összegben,  egy kisebb összeggel pedig az Otthon is hozzájárult a felújítás megvalósításához!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A TÁMOGATÁST!

Már újabb célok megvalósításán dolgozunk.