Gyermek és ifjúsági csoportok adventi előadásai

Mozgalmas, színes és főként szívet melengető adventi időszakot élhettünk meg.

December 16-án délután a gyóni hittanos gyerekek Beles Tünde vezetésével látogattak el hozzánk betlehemes műsorukkal. A csoport legifjabb tagjainak műsorát Pásztor Bendegúz citerakísérete egészítette ki. Az ifi csoport is képviseltette magát ezen a délutánon. Ők minden lakót egyedi, kézzel készített ajándékkal és szaloncukorral lepték meg.

Az adventi műsorok december 19-én, hétfőn folytatódtak, amikor a Gyóni Géza Általános Iskola színjátszókörének előadását volt szerencsénk megtekinteni. A fiatalok Kotán Sándorné tanárnő vezetésével Charles Dickens Karácsonyi ének című elgondolkodtató történetét vitték színre és adták elő.  Ez volt tulajdonképpen a főpróba a szerdai iskolai szereplésük előtt.

December 20-án délután a Táncsics Mihály Gimnázium 5. évfolyamának diákjait üdvözölhettük az Otthonban, akik betlehemezéssel és egyedi, saját készítésű díszekkel készültek erre a délutánra. A műsor részeként Raffael Henrietta és a Gyöngyfüzér nevű formáció fiatal énekeseinek gitárral kísért összeállítását élvezhettük. A  szervezést Jurácsik Andreának és Horváthné Varga Anettnak köszönhetjük.

Hálásan köszönjük mindenkinek, hogy ellátogattak lakóinkhoz, és ilyen megható műsorokkal ajándékozták őket meg. Egyben szívből gratulálunk, és további sok sikert, örömet kívánunk a sok ügyes és tehetséges gyermeknek, és felkészítőiknek egyaránt! 

2022.12.21.