Előregisztráció a szociális vezetőképzésre

Kedves Érdeklődő!

Kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével szíveskedjen jelezni a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Katolikus Szeretetszolgálat részére, hogy a 2019-ben induló szociális vezetőképzési programunkban mely helyszín(ek)en és időpont(ok)ban alkalmas részt vennie!

Tájékoztatjuk, hogy a lenti űrlapot igényfelmérési célzattal készítettük, az jelentkezési vagy részvételi kötelezettséget nem von maga után. Ugyanakkor amennyiben Ön megadja az e-mail címét, úgy a képzéssel kapcsolatos információkról – induló kurzusok, jelentkezési határidők… stb. – személyre szólóan is tájékoztatni tudjuk.

Köszönjük szépen, hogy az űrlap kitöltésével segíti munkánkat!

Üdvözlettel: Pázmány Péter Katolikus Egyetem és Katolikus Szeretetszolgálat

Jelentkezési lap
Ha kérdése van írja meg nekünk!
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Katolikus Szeretetszolgálat a személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, és az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendeletében (GDPR rendelet) foglaltaknak megfelelően kezeli az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Adatvédelmi tájékoztató - Katolikus Szeretetszolgálat Adatvédelmi tájékoztató - PPKE