Családi napot tartott a Szent Vince Otthon Családok Átmeneti Otthona

Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt hasznos és tartalmas időtöltésnek ígérkezett a 2018.06.30-án megtartott családi nap a Szent Vince Családok Átmeneti Otthonában. A családi nap számos programot kínált ahol bábszínházzal, arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal, trambulinnal, akadályversennyel vártuk mind az intézményben lakó mind a külsős meghívott családokat. A családi nap résztvevői közös asztalnál, együtt fogyasztották el az elkészült gulyáslevest, fánkot, és a szülők valamint a munkatársak által elkészített gofrit.  
A családi nap létrejöttét a Katolikus Szeretetszolgálat EFOP-2.2.3-17-2017-00042 nyertes pályázat részeként valósítottuk meg.
A programon részt vett Dr. Radnainé Dr. Egervári Ágnes a Katolikus Szeretetszolgálat Főigazgatója, Dr. Szécsiné Domonkos Erzsébet a Szent Vince Otthon Intézményvezetője, Kovács Ferenc a Családok Átmeneti otthonának szakmai vetetője. A családi nap egyik szervezője, és a nap moderátora Márton Andrea, szociálpolitikai szakértő, a  Európai uniós program szakmai vezetője volt.